Despre noi

Stimați vizitatori!Bine ați venit pe pagina de web a S.C. KISS UNICUM S.R.L., singura societate producătoare de indicatoare rutiere din România care vă oferă servicii complete pentru siguranța circulației și marcare rutieră cu utilaje de marcare proprii. Prin prezentarea societății și pe această cale, încercăm să contribuim la îmbunătățirea siguranței circulației pe drumurile publice, de a aduce semnalizarea rutieră la standarde Europene prin popularizarea acestor semne și materiale de înaltă calitate folosite pentru confecționarea lor.

 

Toate aceste produse pe care le găsiți pe această pagină de web, le puteți cumpăra de la noi, inclusiv folii reflectorizante de înaltă calitate de la mai mulți producători cu renume mondială, folii reflectorizante serigrafiate (trebuie doar aplicată pe tablă).

 

Cîteva cuvinte despre noi:

 

Societatea KISS UNICUM Srl. a fost înființată în anul 1992 cu capital 100% privat autohton.

 

Obiectul principal al societății este " PRODUCEREA DE INDICATOARE RUTIERE REFLECTORIZANTE ȘI ACCESORII PENTRU SIGURANȚA CIRCULAȚIEI ". În doar câțiva ani am devenit unul dintre cei mai importanți producători de indicatoare rutiere agrementate MLPAT și certificate ISO 9001, și singura societate din țară care vă oferă servicii complete cum ar fi: marcare rutieră cu vopsele import, producție indicatoare rutiere, montare indicatoare rutiere, producție semafoare pentru închiderea circulației și comercializare din stoc a accesoriilor pentru siguranța circulației (conuri, lămpi, veste , etc.)

 

Atuul nostru este seriozitatea cu care sunt tratați clienții, și cuvântul nostru care valoarează mai mult decât un contract, ne mândrim că nu am avut nici un contract neexecutat la termen, sau reziliat, și nu în ultimul rând, ne mulțumeste faptul că clientul pleacă mulțumit și revine întotdeauna.

 

Convingerea mea este că succesul pe termen lung se poate realiza doar prin multă muncă și mulțumirea clienților cu o calitate ireproșabilă cu prețuri competitive și o servire punctuală, rapidă și politicoasă.

 

Indicatoarele noastre sunt produse cu o tehnologie modernă, tehnologie preluată de la cel mai mare producător de indicatoare rutiere din Ungaria, KOSZOLG KFT Kunfeherto, cărora le mulțumim pentru ajutor și pe acestă cale și cu un personal instruit, tot cu ajutorul societații sus amintite.

 

În ziua de azi societatea își desfășoară activitatea pe o suprafață de 2100 mp, în ateliere proprii dotate la standardele Europene (atelier mecanic dotat cu ghilotină hidraulică, abcanturi pentru îndoit hidraulice, freze, strung, prese pentru ambutisat, utilaj pentru ambutisat forme rotunde până la D=1000, instalații profesionale de sablare CLEMCO , ateliere pentru pregătirea suprafețelor cu baie de degresare, fosfatare, spălare cu presiune la 120 bar uscare în cuptoare speciale la 140 grade C, vopsitorie în câmp electrostatic cu cabină de vopsit, pistol de vopsit ultramodern NORDSON , cuptor pentru polimerizare, ateliere pentru serigrafiat cu utilaje de dimensiuni mari full automate unice in tara marca SVECIA SILLSCREEN Suedeză, atelier de decupat folie, cu plotter cutter ZUND si ROLLAND comandată pe calculator, atelier pentru aplicat folia reflectorizantă cu utilaje speciale cu role recomandat de producătorul foliilor, etc.).

 

Comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp și livrate către beneficiari cu camioanele și utilitarele proprii care posed licențe de transport atât intern cât și extern, așa este posibil importurile să ajungă în max. 72 ore la destinație de oriunde din Europa

 

Capacitatea de producție a societății este de 3000-3500 indicatoare rutiere pe lună, capacitate care la nevoie se poate mări. În vopositoria modernă a societății este capacitate de fosfatare și vopsire în câmp electrostatic a mai mult de 800 mp de tablă, ceea ce în indicatoare însemnând peste 1500 buc. indicatoare pe zi.

 

Perspectivele noastre:

 

Perspectiva noastră este de a rămâne unul dintre cei mai importanți producători de indicatoare rutiere. A aduce semnalizarea rutieră în România la standarde Europene.

 

A cuceri o cotă parte din piața de indicatoare, în principal în orașe și drumuri județene, a ține pas cu tehnologia, a moderniza societatea. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care reinvestim profitul obținut în procent de 100%.

 

Visul nostru este acelasi ca visul oricarui român, că o să circulăm pe drumuri moderne semnalizate și marcate, ne vom strădui ca visul în foarte scurt timp să devină realitate.

 

În speranța că și Dvs. veți fi unul din clienții noștri fideli!

 

Cu stimă KISS SZABOLCS Asociat unic

 

Sediul administrativ

Sediul administrativ

Hale de producție

Hale de producție Hale de producție Hale de producție

Descărcați noul Catalog

Versiunea online a catalogului (PDF):